VIVACOM подарява билети за концерта на нашумелия изпълнител Maluma. Билетите могат

...
VIVACOM подарява билети за концерта на нашумелия изпълнител Maluma. Билетите могат
Коментари Харесай

VIVACOM подарява билети за концерта на Maluma

VIVACOM подарява билети за концерта на нашумелия реализатор Maluma. Билетите могат да бъдат извоювани единствено с едно просто деяние – покупка на най-малко една мелодия   Happy Call , която заменя сигнала свободно, в интервала от 17.06.2019 година до 05.07. 2019 година В играта могат да се включат всички клиенти на VIVACOM с контракт или предплатена мобилна услуга, които са закупили Happy Call мелодия и имат абонамент за услугата.

Наградите са 2 единични билета за концерта на  Maluma в София, част от международното турне „ 11:11 World Tour “  на колумбийската регетон звезда в поддръжка на новия му албум. Българските фенове на изпълнителя ще могат да го видят онлайн на 10.07.2019 година в зала „ Арена Армеец “.

Двамата късметлии от играта на VIVACOM ще бъдат изтеглени на томболен принцип и ще бъдат осведомени от представител на VIVACOM по какъв начин ще получат премиите си. Пълната информация за промоцията може да видите тук: https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/zabavlenie-i-info/personalizirajte-telefona-si/happy-call
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР